skip to Main Content
Bocquez Kenny | Eernegemsestraat 12 - 8460 Oudenburg | T 0475 47 17 47
INTERIEUR >
HOUT >
PVC >
ISOLATIE >

PCV

Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht (via de EPB-regelgeving). Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen. Kiezen voor PVC is dan ook kiezen voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

> ramen
> deuren
> veranda’s
> plafonds

> dakgoten PVC
> gevels
> terrassen

PVC ramen en deuren

> kwaliteit in harmonie met doordachte universele kleuren
> comfort
> ruimte
> veiligheid
> exclusiviteit
> een elegant design

pvc2Het innovatieve zendow raam- en deursysteem van Deceuninck biedt het u allemaal.

Het glas in uw ramen bepaalt voor een groot deel de isolatie, het uitzicht en het gebruiksgemak. Bovendien helpt het om te besparen op uw energiefactuur. Wanneer enkel glas wordt vervangen door dubbel glas in een PVC raam, dan kunt u al snel 25€ per raam per jaar besparen!

De uitvoeringsmogelijkheden zijn enorm:

> gezandstraald glas
> gelaagd veiligheidsglas
> zonnewerende beglazing

> figuurglas
> hoogrendementsglas

Terras

Bent u toe aan een compleet nieuw concept voor uw terras? Dan is het unieke materiaal Twinson®: dé combinatie van hout en PVC iets voor jou.

Een greep uit de vele comfortvoordelen: 100% waterbestendig, onderhoudsvriendelijk, natuurlijk en warm karakter, duurzaam, splinter- en rotvrij, anti-slip, … van tuinpad tot vijverboord; van terras tot zwembadrand. Twinson® is beschikbaar in 8 kleurvariaties. Dus alles is mogelijk, wenst u meer informatie , twijfel dan niet om al u vragen te stellen.

Gevelbekleding, dakranden en dakoversteken …

Schrijnwerken Bocquez biedt u een uitgebreid productassortiment. Zowel voor nieuwbouw als renovatie verzekeren de Deceuninck profielen, tot in de moeilijkste hoeken, een nauwkeurige afwerking.

Wenst u een perfecte harmonie in buitenschrijnwerk? Wilt u creatief omspringen met diverse stijlen en kleuren? Dan ben je aan het juiste adres om uw gevel opnieuw leven in te blazen.

Voordelen:

> snel geplaatst
> eenvoudig te verwerken
> breed assortiment
> ruime kleurencollectie
> brandveilig product
> 100 % recycleerbaar

> onderhoudsarm
> duurzaam
> diverse technische goedkeuringen
> uniformiteit met de zendow raamprofielen
> garantie op kleur

PVC realisaties