skip to Main Content
Bocquez Kenny | Eernegemsestraat 12 - 8460 Oudenburg | T 0475 47 17 47
INTERIEUR >
HOUT >
PVC >
ISOLATIE >

Interieur

U heeft een interieuridee, maar vindt dit niet in de klassieke meubelzaken? Wij kunnen ieder meubel voor u creëren, perfect op maat van uw huis. Wij hanteren bovendien een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding waardoor u steeds gegarandeerd bent van het beste resultaat tegen de beste prijs!

Heeft u extra opbergruimte nodig of wenst u een kast op maat voor uw leefruimte… bel of mail ons en wij komen graag bij u langs voor advies en gratis offerte. Wij maken dat uw dromen en wensen op het gebied van maatkasten en interieurinrichtingen uitkomen.

Onze voornaamste interieurwerkzaamheden:

> keukens
> badkamers
> inbouwkasten
> slaapkamerkasten
> zolderafwerking
> gyproc wanden en plafonds

> binnendeuren
> glazen deuren
> schuifdeuren
> laminaatvloer
> verlaagd plafond

Maatkasten

Maatkasten met schuifdeuren of draaideuren zijn ruimtebesparend en uiterst functioneel. De kwaliteit is gegarandeerd in alle opzichten. Diverse accessoires, zoals garderobeliften, schoenenrekken, dassenhouders,… laten u toe uw ruimte volop te benutten en te dynamiseren.

Samen met u zoeken wij naar de ideale oplossing, volledig afgestemd op uw smaak, budget en interieur. Ook voor uitzonderlijke situaties, zoals bij schuine hellingen onder het dak, kan u bij ons terecht, opdat er geen enkel hoekje verloren gaat. Uw ruimte, budget en wensen zijn ons uitgangspunt, samen zoeken wij naar net die combinatie die bij u past.

Keuken, badkamer & dressing

In ieder huis is de keuken ongetwijfeld een veelvuldig bezochte ruimte. Er wordt gekookt, gegeten, gespeeld en gewerkt. Een keuken moet een aangename ruimte zijn, liefst mooi van design, maar bovenal bestand tegen stoten.

Wij bieden keukens die precies aan deze vereisten voldoen. Naast keukens vervaardigen wij ook maatwerk voor badkamers en dressing.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn op het blote oog niet meer te onderscheiden van echt houten vloeren.
Maar de voordelige producteigenschappen liegen er niet om: laminaat is slijtvaster, makkelijker te leggen en heeft minder onderhoud nodig dan een houten parket.

Laminaat is dus geen houten vloer, maar wat is het dan wel ? De toplaag van laminaat is altijd van kunststof. Het decor is daaronder geprint op een ‘fotolaag’. Deze printmethode maakt het ook mogelijk dat er laminaatsoorten zijn met bijvoorbeeld een steen- of fantasiedecor in plaats van de gebruikelijke houten decoren.

Volgende Merken zijn bij ons verkrijgbaar : Berryfloor, Quickstep, Witex en Balterio.

Interieur realisaties